Hem > Politik > Kvalitetsförbättring i Piratpartiet

Kvalitetsförbättring i Piratpartiet

Svenska Dagbladet skriver idag om Medlemsras för Piratpartiet och passar på att drämma till med ”interna stridigheter” också. Anledningen är korrekt identifierad till att många inte förnyat det tidsbegränsade medlemskap de påbörjade i samband med Pirate Bay-domen för ett år sedan. Man formulerar det som att många ”väljer” att inte förnya sitt medlemsskap.

Som en av de många funktionärer som efter uppmaning från partiledningen ringt runt till medlemmar de senaste dagarna vet jag att det inte är fråga om något medvetet val. De flesta vet inte om att det är dags att förnya eftersom mailet som uppmanade till det ligger i spam-lådan eller finns på en mailadress som inte längre är aktuell eller regelbundet kontrollerad. Flera blir glada över att bli kontaktade och kommer gärna med på sin första piratfika.

Kommentarerna till artikeln är till stor del pp-positiva, kul att se att aktivisterna är igång. De medlemmar vi har kvar efter detta ras är ju just de som fortfarande 1 år senare aktivt tar ställning för att vilja stärka vår demokrati. Jag väljer att se de kommande dagarna som en kvalitetsförbättring.

Annonser
Kategorier:Politik
  1. 20 april, 2010 kl. 16:16

    Ja, nu behöver ni alla medlemma, och att de blir aktiva.
    Björn Felten skrev bra om det idag.

    Vi som inte är medlemmar, utan ”bara” starka sympatisörer kan ha åsikter om det mesta, och samtidigt dra vårt strå till stacken på olika (andra) sätt.

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: